Vyhľadávať v tomto blogu

Reštaurácia HRADNÁ HVIEZDA

Reštaurácia HRADNÁ HVIEZDA nenosí svoj názov len tak, pre nič za nič - nachádza sa priamo na hrade a patrí k skutočným hviezdam na reštauračnom nebi.
Všetko v reštaurácii je vysoko kvalitné, tešiť sa môžete na krásne a tiché prostredie, príjemnú atmosféru pri svetle sviečok, profesionálnu obsluhu, jemnú hudbu v pozadí a perfektné labužnícke menu pod taktovkou majstra šéfkuchára Ladislava Németha.
Hneď po príchode vás privíta milý, naškrobený čašník, odprevadí vás priamo k stolu, zoberie vám kabáty a tlmeným hlasom prehovorí: „ Ponúknem Vám na začiatok aperitív ?“. My sme si objednali víno, dali sme si poradiť a bol to skvelý nápad, nič lahodnejšie som dovtedy nepila. Jedlo vám prinesú rýchlo, čakať 15 minút na steak je viac ako milé, behom jedla sa čašník ešte uistí, či vám jedlo chutí, či je všetko v poriadku, v dokonalom blahu vás opustí a vám už nezostáva nič iné, iba užiť si ten pravý kulinársky zážitok.
Na výber máte hneď zo štyroch druhov steakov :
  • Hovädzí  steak s dubákovou omáčkou a domácimi zemiakovými šúľancami
  • Hovädzí steak na opečenej cukine s horčicovou omáčkou a opekanými zemiakmi
  • Hovädzí steak na zelenom korení s opekanými zemiaky
  • Kurací steak s kuriatkami s opekanými zemiakmi

My sme si vybrali prvé dve varianty.
Reštaurácia Hradná hviezda je to pravé orechové pre romantické chvíle vo dvojici a pracovné stretnutia, no netrafíte vedľa ani v prípade svadobných hostín, promócií, rodinných či firemných osláv a večierkov od výmyslu sveta. 
Ak sa vám bude v Hradnej hviezde páčiť, navštívte jej sesterskú reštauráciu Modrá Hviezda, ktorá sa nachádza pod Bratislavským hradom, na jeho západnej terase, na Beblavého ulici č. 14.


Reštaurácia Hradná Hviezda
Bratislavský hrad - západná terasa
Otváracie hodiny:
Pondelok - Nedeľa 10:00 - 23:00
Tel.: 0944 14 27 18
Reštaurácia Modrá Hviezda
Beblavého 14
811 01 Bratislava
Otváracie hodiny:
Pondelok - Nedeľa 11:00 - 23:00
Tel.: 0948 70 30 70