Vyhľadávať v tomto blogu

Grilovaný stredomorský platýz v NordSee

Už máte po krk všetkých tých klasických rýchlych občerstvení, nezdravých hamburgerov a čínu na 6 spôsobov ? NordSee pripomína zákazníkovi prívlastok 'zdravý ako ryba' v pravom zmysle slova a, svojou rybacou ponukou, spestrí každý jedálniček. 
S naším menu - grilovaný platýz s varenými alebo pečenými zemiakmi a exotická mrkvovo-zázvorová polievka, sa budete aspoň počas obeda cítiť ako pri mori a to nie je, v tomto počasí, vôbec na škodu. 

Reštaurácia NordSee je skvelá v prípade, že sa chcete rýchlo, zdravo a chutne najesť. Ryby sú zdrojom vitamínov skupiny B, D a E a obsahujú dôležité stopové prvky, najmä v mäse z morských rýb – vápnik, jód, železo, zinok a selén, takže zdravo a chutne. Rýchlosť vám zaručí spôsob podávania jedla a to formou klasického rýchleho občerstvenia, prídete k pultíku, objednáte si, zaplatíte, pár minút počkáte a môžte sa do toho pustiť.
NordSee pobočky nájdete v sekcii rýchleho občerstvenia skoro vo všetkých vychýrených nákupných centrách - Avion Shopping Park, Aupark, Polus a Eurovea. 

Celé menu stojí 6,90 , u nás za skvelých 4,10 a porcia je to viac ako obstojná. Nemám vo zvyku nechávať nedojedené jedlo na tanieri, tentokrát som však svoju porciu nezvládla. 
Ak chcete tip na záver, z omáčok si určite vyberte tú citrónovo-cesnakovú, k platýzu sa skvele hodí a dostanete ju v zmrzlinovom kornútku, takže ak vám zachutí natoľko, že ju budete chcieť zjesť celu celučičkú, čo bol tak trochu aj môj prípad, kornútok je jedlý, takže smelo do toho !



NORDSEE
Avion Shopping Park, Ivánska cesta 12
821 04 Bratislava
Otváracie hodiny:
po – ne: 9:00 – 21:00 
NORDSEE 
Aupark, Einsteinova 13, na 2.poschodí v časti food court
851 01 Bratislava
Otváracie hodiny:
po – pi: 10:00 – 21:00
so – ne: 9:00 – 21:00 
NORDSEE
Polus, Vajnorská 100, na 1.poschodí v časti food court
831 04 Bratislava
Otváracie hodiny: 
po – ne: 9:00 – 21:00 
NORDSEE
Eurovea, Pribinova 12, na 2.poschodí v časti food court
821 09 Bratislava
Otváracie hodiny: 
po – ne: 9:00 – 22:00